Let op! Geld lenen kost geld.

Eenvoudig overal pinnen
en afrekenen

groen card-60 Wat is de Santander Card?

De Santander Card is een handige betaalkaart met een doorlopend krediet. Met deze Card kunt u afrekenen bij alle winkels en horeca in Nederland. En geld pinnen bij alle bankautomaten. Bovendien kunt u met uw Santander Card niet alleen in Nederland terecht, maar ook in alle SEPA-landen. Net als met uw gewone bankpas.
Handig toch?

Naast betalen en pinnen, kunt u ook geld overmaken naar uw eigen betaalrekening. U bepaalt zelf waarvoor en wanneer u de Santander Card gebruikt. Opnemen kan tot aan uw kredietlimiet. En wat u aflost, kunt u ook weer opnemen. Hierdoor heeft u altijd extra geld achter de hand. Zo simpel is dat!

Klik hier voor de tarieven van de Santander Card
Santander Card aanvragen

 

Heeft u nog een Santander Card zonder chip en Maestro logo?

Vraag dan nu de nieuwe en verbeterde Santander Card aan, waarmee u overal eenvoudig kunt pinnen en afrekenen.  Zo geregeld via Mijn Rekening of via onze afdeling klantenservice. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

san icon thumbsup purple-60 Voordelen Santander Card

  • Betalen bij alle winkels, horeca & tankstations in binnen- en buitenland*
  • Pinnen bij alle geldautomaten in binnen- en buitenland*
  • Aankopen in termijnen betalen
  • Geld overmaken naar uw betaalrekening, bijvoorbeeld om rood staan te voorkomen**
  • Boetevrij aflossen
  • Geen jaarlijkse kosten voor de Card
Santander Card aanvragen

 

* Een pintransactie bij een geldautomaat kost € 4,95. Voor betalingen in winkels, horeca en tankstations hoeft u geen transactiekosten te betalen. Naast Nederland, kunt u met uw Card ook betalen en pinnen Europa. Als u een geldtransactie in een andere valuta dan euro doet, dan betaalt u kosten voor het wisselen van de valuta. Klik hier voor de tarievenkaart.

** Gratis service via Mijn Rekening. Liever op een andere manier geld overmaken? Klik hier